Bemutatkozás

Az általános orvosi diplomámat 2015. júniusában szereztem summa cum laude minősítéssel, ezt követően kezdtem meg munkámat a Debreceni Egyetemi Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol főállásban dolgozom jelenleg is. A szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát 2020 őszén kiváló eredménnyel teljesítettem. 2023 tavaszán kiválóan megfelelt eredménnyel endokrinológia és anyagcsere-betegségek szakvizsgát szereztem, így még komplexebben tudom kezelni és segíteni a hozzám érkező pácienseket.

A szülészet-nőgyógyászat szakmát, annak komplexitása miatt választottam. Nagyon megtetszett, hogy ezen a területen belül a páciensek széles körével, az adott korcsoport egyedi igényeivel találkozhatok. Klinikai munkám során sok hölgyet kísérhettem végig a terhesség tervezésétől a várandósgondozáson át a szülés felejthetetlen élményéig. Képzésem alatt a nőgyógyászati műtéti beavatkozások széles spektrumát ismerhettem meg és sajátíthattam el.

Mint minden orvosi területen, ebben a szakmában is kiemelten fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, a bizonyítékon alapuló orvoslás. Ehhez, számos lehetőséget kaptam klinikai képzésem során, kimagasló szakmai konferenciákon vehettem részt és azon vagyok szakvizsgám megszerzése után is, hogy minél sokrétűbb tudásra tegyek szert, és további jártasságot szerezzek egyes specializációkon belül.

Számomra a legfontosabb egy orvos-beteg találkozás kapcsán, hogy legyen idő megvitatni a felmerülő problémákat, ne maradjanak megválaszolatlan kérdések, a nőgyógyászati vizsgálat a lehető legnagyobb odafigyeléssel történjen egy nyugodt környezetben, barátságos légkörben. Az a célom, hogy a páciens elégedetten távozzon, és azt érezze, hogy az általam nyújtott segítséggel megnyugtató megoldást talált a problémájára. Arra törekszem, hogy olyan ellátásban részesítsem a hozzám fordulókat, mint amit adott esetben én is elvárnék a saját magam, vagy családtagjaim orvosi ellátása kapcsán.

Szeretettel várom magánrendelésemen!