Reproduktív endokrinológia, meddőség

Manapság a terhesség vállalása későbbi életkorra tolódott ki, a rohanó világban sokszor a nem megfelelő életmód, egészségtelen táplálkozás mind hozzájárul az endokrin és nőgyógyászati megbetegedések előfordulásának növekedéséhez; így egyre több meddőségi panaszokkal küzdő páciens fordul orvoshoz segítségért.

A hormonális egyensúly kialakítása és megtartása nemcsak a fogantatás szempontjából lényeges, de maga a terhesség kimenetelére és a születendő gyermek egészségére is kihatással van.

Az endokrinológiai ismereteim bővítése érdekében több magyar endokrin konferencián részt vettem és előadást is tartottam, köztük az eddig négy alkalommal megrendezett Magyar Menopausa Társaság és Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Endokrin Társaság közös kongresszusain magyar nyelven, valamint 2018-ban Firenzében ISGE nemzetközi nőgyógyászati endokrinológiai kongresszuson angol nyelven adtam elő a magyar delegáció tagjaként Dr. Jakab Attila Ph.D., med.habil. egyetemi docens szakmai irányítása alatt, illetve 2022-ben is lehetőségem van részt venni a kongresszuson.

Jelenleg tudományos kutatómunkában is részt veszek doktori (PhD) képzés keretein belül, a témám szintén reproduktív endokrinológiával kapcsolatos, az asszisztált reprodukciós eljárások hatékonyságát befolyásoló tényezőket vizsgáljuk.

  • Nőgyógyászati endokrinológiai konzultáció
  • Alaphormon vizsgálat eredmények kiértékelése
  • Szükséges terápia beállítása
  • Ovuláció indukciós kezelés
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat: HyFoSy ExemFoam-mal

Szeretettel várom magánrendelésemen!